خرید از شرکتی که در بلک لیست مالیاتی هست

report گزارش

سوال شده توسط مهشید آشتیانی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام ایام به کام. ما با شرکتی کار کردیم و حالا متوجه شدشم که شرکت در بلک لیست اداره مالیات هستش حالا میگن که فاکتور جدید بهمون میدن به اسم شخص حقیقی . مشکل اینه که ما الان در معاملات فصلی این فاکتورهارو ثبت کردیم من میخواستم بدونم میشه صورتحساب معاملات فصلی رو اصلاح کنیم و این فاکتورهای جدید رو بارگزاری کنیم؟ از نظر مالیاتی مشکلی به وجود نمیاد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی رهنما

profile
up
down

به نظرم با اداره دارایی مکاتبه کنید و از اصلاح خودداری کنید پرونده بعضی از این شرکتها به دادگاههای قضایی رفته است احتیاط کنید و مدارک مالی واریز به حساب شرکت مذکور را داشته باشید