چگونه وضعیت کسورات قانونی در بیمه را مشخص کنیم؟

report گزارش

سوال شده توسط یزدان آزاد در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام. کار ما انجام خدمات بندری و گمرکی و ترخیص می باشد که ماشین آلات را خودمان تامین میکنیم. در قرارداد ما با شرکت کارفرما هیچ مبلغی نوشته نشده است و فقط 5 درصد سپرده بیمه در آن ذکر شده است .برای درخواست تعیین صورت وضعیت در قسمت کسورات برای بیمه ،مالیات چه درصدی را باید در نظر بگیریم.(بیمه تامین اجتماعی)

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط ساجد رسولی

profile
up
down

باسلام

باید درصد مکانیکی بودن کار توسط واگذارنده کار تایید گردد و آن میزانی که مکانیکی است با نرخ 7% به اضافه بیمه بیکاری (1/9) و مابقی به صورت دستمزدی با نرخ 16.67% محاسبه می گردد.

بااحترام