کدام شرکت ارزان ترین بیمه عمر و سرمایه گذاری را ارائه میدهد؟

report گزارش

سوال شده توسط غزل ناصری در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

روزتون بخیر. میخواستم بپرسم کدوم شرکت ارزون ترین بیمه عمر و سرمایه گذاری رو ارائه میده؟

میخوام بیمه عمر و سرمایه گذاری بگیرم.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط بهنام عطایی

profile
up
down

درود بر شما دوست عزیز. برای انتخاب بیمه مناسب برای دریافت بیمه عمر و سرمایه گذاری ملاک درست در واقع هزینه و یا ارزان بودن نیست بلکه شما باید به این توجه کنید که کدام شرکت بیمه سود پرداختی بیشتری دارند. وگرنه همه بیمه ها به لحاظ به لحاظ پرداخت حق بیمه تعرفه های متفاوتی دارند که شبیه به هم است و همه آن ها از ماهی حداقل 30 هزار تومان شروع می شود.

اما احتمالا بدانید که انتخاب هر یک از تعرفه ها به میزان توانایی شما برای پرداخت بستگی دارد و هر چقدر که بتوانید مبلغ بیشتری به صورت ماهانه پرداخت کنید و یا درواقع بیمه عمر و سرمایه گذاری با حق بیمه بیشتری را انتخاب کنید، در نهایت اندوخته بیشتری هم خواهید داشت.

موفق باشید.