آيا آژانس هواپیمایی نیز باید معاملات فصلی ارسال کند؟

report گزارش

سوال شده توسط سید اکبر موسوی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام. ما یک آژانس هواپیمایی هستیم. می خواستم بدونم آيا باید معاملات فصلی ارسال کنیم با توجه به این که مشمول مالیات بر ارزش افزوده میشویم؟ در ضمن جزو اشخاص حقیقی هم محسوب میشویم. البته که خیلی جاها گفته شده نیازی به ارسال معاملات فصلی نیست درسته؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علیرضا رحیمی میلانی

profile
up
down

با سلام و درود. خیر درست نیست. شما مکلف به ارسال گزارش معاملات فصلی هستید و در گزارشات فصلی معاف نیستید بلکه در واقع در خدمات خاص معاف شده اید. در گزارشات فصلی آژانس های مسافرتی در واقع نکات ظریفی وجود دارد. بهتر است در این باره با مشاور مالیاتی صحبت کنید.