آیا امکان رد کردن نام مدیر شرکت در لیست بیمه وجود دارد؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام من مدیرعامل شرکتی هستم که خودم تاسیس کردم و شرکت را مسئولیت محدود ثبت کرده ایم. از آنجایی که من حقوق و مزایا دریافت نمی کنم چون مدیر عامل هستم امکان این وجود دارد که اسم خودم را در لیست بیمه شرکت رد کنم و یا این که باید بیمه خویش فرما یا همان بیمه کارفرما استفاده کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد دمیرچی

profile
up
down

سلام. بله شما باید بیمه کارفرما دریافت کنید که یک بیه خویش فرما محسوب می شود. برای این کار باید به واحد امور فنی بیمه شدگان بروید و آن جا قرارداد مربوط به بیمه کارفرمایان را ثبت نمایید. بعد از این کار می توانید اطلاعات خود را به همراه لیست بیمه کارکنانتان در شرکت ارسال نمایید.