آیا میتوانم خود را بیمه تامین اجتماعی نکنم؟

report گزارش

سوال شده توسط زهرا دهقان در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر

من تحت پوشش بیمه همسرم که بیمه نیروهای مسلح هست می باشم. همانطور که مشخص است بیمه نیرو های مسلح بسیار بیمه خوبی هست و مزایا و خدمات عالی دارد.

بنده در جایی می خواهم مشغول به کار شوم که برای تمام کارمندان از بیمه تامین اجتماعی استفاده می کنند. با این حساب می خواستم بپرسم آیا امکانش هست که من از تحت پوشش بیمه همسرم باقی بمانم به این علت که از بیمه تامین اجتماعی بهتر است و از کارفرما بخواهم که مرا در لیست بیمه تامین رد نکند؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی آستانه

profile
up
down

سلام. اول این که کارفرما بر اساس قانون کار موظف به پرداخت حق بیمه کارمندان خود است و در صورتی که از بیمه اجباری استفاده نکند و لیست بیمه کارمندان خود را رد نکند مشمول جریمه می شود.

اما شما با شرط خانوم بودن می توانید هم تحت پوشش بیمه همسرتان باشید و از بیمه ایشان استفاده نمایید هم می توانید با مشغول بودن در یک شرکت، بیمه خودتان را هم داشته باشید.

در زمان بازنشستگی هم هر دو حقوق را می توانید دریافت نمایید و حتی در صورتی که همسرتان خدای نکرده فوت کنند می توانید حقوق همسرتان را هم به همراه حقوق خودتان دریافت نمایید.