پس از ثبت شرکت چه کاری باید انجام داد؟

report گزارش

سوال شده توسط حاتمی نژاد در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر ما از اوایل پاییز امسال شرکتی را به ثبت رساندیم و فعالیتمان را شروع کردیم. هم کد کارگاهی دریافت کردیم و هم این که دفاتر قانونی تهیه نمودیم. دیگر کارهای دیگه ای انجام ندادیم.

اما فکر می کنم باید پرونده دارایی نیز تشکیل دهیم درسته؟ در ضمن تمامی خرید و فروش های شرکت بدوم ارزش افزوده هستند در این صورت باید چه کاری انجام داد؟ باید همه در دفاتر قانونی نوشته شوند؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط پونه عبيسي

profile
up
down

با سلام. بله شما باید حتما اقدام به تشکیل پرونده در سامانه کنید که برای آن حتما باید در سامانه ثبت نام کنید. در مورد معاملات تان هم باید تمامی معاملات در دفاتر ثبت گردند.