چگونه می توان با توجه به عدم انجام تعهد کارفرما پس از صدور رای هیات حل اختلاف تقاضای خسارت تاخیر تادیه داشت ؟

report گزارش

سوال شده توسط امیرعلی در دسته بندی قانون کار و قرارداد کار

پروفایل
up
down

کارفرما حقوق، عیدی و سنوات یکسال را پرداخت نکرد تفاهم شد در هیئت حل اختلاف، دو قسط بصورت حضوری و نقدی در اداره کار به کارگر پرداخت کند، ولی کارفرما به این تفاهم عمل نکرد.

چگونه می توان باتوجه به عدم انجام تعهد کارفرما پس از صدور رای هیئت حل اختلاف تقاضای خسارت تاخیر تادیه داشت؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط صدرا محسنی

profile
up
down

با سلام ،در صورتیکه درمورد مطالبات شما حکم سازشی صادر شده وکارفرما از پرداخت آن خودداری می کند

باید از طریق واحد اجراییات دادگستری اقدام نماید ضمنا در قانون کار خسارت تاخیر برای پرداخت مطالبات پیش بینی نشده است .