آیا حق مسکن و حق خوار و بار هم در محاسبه حق سنوات اعمال میشوند؟

report گزارش

سوال شده توسط رضا جباری مقدم در دسته بندی قانون کار و قرارداد کار

پروفایل
up
down

سلام وقت بخیر. ما میخوایم پایه سنوات برای کسی که 7 ماه در شرکت بوده رو محاسبه کنیم . با توجه به اینکه ایشون حق مسکن و حق خوار و بار دریافت میکردن آیا ما باید الان برای محاسبه حق سنوات هم این هارو در نظر بگیریم؟ من گیج شدم چون یک جا خوندم باید محاسبه بشه و یک جا خوندم نباید بشه.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی ناصری

profile
up
down

سلام وقت شما هم بخیر. خیر توی محاسبه حق سنوات حق خوار و بار و حق مسکن در نظر گرفته نمیشود