آیا به دلیل عدم پرداخت کارانه میتوان از کارفرما شکایت کرد؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر بین تاریخ استعفای من تا زمانی که از شرکت بیرون آمدم 4 ماه فاصله وجود دارد. میخواستم بدونم آیا اینکه کارفرما برای پرداخت کارانه تاریخ نامه استعفا من را ملاک قرار داده و کارانه این 4 ماه را پرداخت نکرده قابل پیگیری هست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط منیره مصلحی

profile
up
down

با سلام کارانه می بایست تا آخرین روزی که شما قطع همکاری کردید پرداخت بشه. با داشتن مدارکی مثل فیش حقوقی که اثبات میکند شما در آن چهارماه در آن کارگاه مشغول بوده اید میتوانید از کارفرما به اداره کار شکایت کنید.