آیا میتوان با شاهد صوری از کارفرما شکایت کرد؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر آیا کارمندی که 2سال در یک فروشگاه مشغول به کار بوده میتونه برای اثبات ادعاش برای پرداخت نکردن 2ماه حقوق از شاهد صوری برای شهادت استفاده کنه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط فرهاد معزی

profile
up
down

با سلام. در صورتی که شما از کارفرما به اداره کار شکایت کنید لازم است مدارک و مستنداتی ارائه کنید که کار کردن شما در اون فروشگاه و ادعایی که در شکایت مطرح کردید رو تایید کنه. مستنداتی مثل دریافت فیش حقوقی، برگه مرخصی، و همکاران شما به عنوان شاهد میتوانند از جمله مستندات قابل ارائه باشند اما شهادت شاهد صوری پذیرفته نیست. پس از ارائه مستندات هم از سمت اداره کار، بازرسی مسئول راستی آزمایی و بررسی ادعای شما و مدارکی که ارائه کرده اید خواهد شد.