مدت زمان شکایت علیه کارفرما چقدر طول میکشد؟

report گزارش

سوال شده توسط حمیدنوروزی در دسته بندی شکایت از کارفرما یا کارگر

پروفایل
up
down

سلام وقتتون بخیر من از کارفرما شکایت کردم چون به مدت چهارسالی که من در شرکت مشغول به کار بودم برای من بیمه رد نکرده و قرارداد هم ندارم. میخواستم ببینم چقدر طول میکشه تا به شکایت من رسیدگی بشه؟ ممکن هست به خاطر نداشتن قرارداد درخواستم رد بشه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط elham romoozi

profile
up
down

سلام وقتتون بخیر باشه، به طور معمول حدود 4 تا 6 ماه زمان میبره که به پرونده های شکایت در اداره کار رسیدگی بشه و موردی که گفتین قرارداد ندارید هم تاثیری روی روند شکایت شما نداره، بازرسین اداره کار از محل کار شما بازرسی انجام میدن و اگه محرز بشه که شما در اونجا کار میکردید کارفرما محکوم میشه.