آیا بیمه تامین اجتماعی تاکسیرانی به دلیل جواز مغازه اجاره داده شده، باطل می شود؟

report گزارش

سوال شده توسط معینی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام. خسته نباشید. بنده حدود 14 سال تحت پوشش بیمه تاکسیرانی هستم. دیروز با بنده از بیمه تماس گرفتن و گفتن که چون جواز مغازه دارم بیمه ام قطع میشه. این در حالیه که حدودا 7 سال هست که اون مغازه اجاره داده شده و من ازش استفاده نمیکنم. قرار شد بازرس برای بازرسی بیاید. ممکنه با این حال بیمه من قطع شود؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سپیده اکبری

profile
up
down

با عرض ادب و احترام

در خصوص سوال مطرح شده باید بگوییم که داشتن هرگونه مجوز کسب وکار، تمامی بیمه هایی را که از سوی دولت است، باطل می کند.

با تجدید احترام