آیا بیمه‌ام با داشتن جواز کسب قطع میشود؟

report گزارش

سوال شده توسط محمد رحیمی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام من راننده تاکسی هستم و ده سال سابقه بیمه تاکسیرانی دارم. چند روز پیش از تامین اجتماعی با من تماس گرفتند و به من گفتند که بخاطر این که شما جواز کسب مغازه دارید بیمه شما باطل می شود در صورتی که من حدود 4 سال هست که از مغازه استفاده نمی کنم و آن را اجاره داده ام به شخص دیگری. در هر صورت من توضیح دادم برای بیمه این موارد را و قرار شد که برای بازرسی بیایند. حالا چیزی که هست من میخواستم بدانم آیا امکانش هست که بیمه من را قطع کنند؟ من به آن ها گفتم که قرار است جواز مغازه را هم باطل کنم.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط زهرا یاوری

profile
up
down

باسلام،‌ دوست عزیز توجه داشته باشید که هر گونه جواز کسبی بیمه ها و خدماتی که از سمت دولت ارائه می شود را باطل میکنند. بنابراین چه شما از آن مغازه استفاده کنید چه نکنید با داشتن جواز کسب بیمه شما را قطع خواهند کرد. در صورتی که در این رابطه با آن ها حرف زده اید که جوازتان را باطل می کنید و آن ها مشکلی ندارند با این مورد، بهتر است مهلت گرفته و هرچه سریع تر این کار را انجام دهید تا بیمه تان قطع نشود.