آیا بیمه خویش فرما در صورت دیر کرد در پرداخت باطل خواهد شد؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام روز شما بخیر باشه. من دقیقا سه ماه میشود که فیش پرداخت بیمه از تامین اجتماعی دریافت کردم و بیمه بنده هم خویش فرما هست. مهلت پرداخت حق بیمه آن یکم این ماه بود که من متاسفانه حق بیمه را 5 ام ماه ریختم.

حالا سوالم این هست که آیا قرارداد من باطل شده و دوباره باید از اول مراحل معاینه و ثبت قرارداد را طی کنم؟ من در حدود 15 سال است که سابقه بیمه پردازی دارم و سنم هم 55 سال است. با این شرایط مشکلی که پیش نمی آید برای سابقه بنده؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط کوروش خادمیار

profile
up
down

با سلام نه دوست عزیز برای بیمه و سابقه پرداخت بیمه شما مشکلی ایجاد نمی شود پس از این بابت نگران نباشید؛ اما قرارداد بیمه شما احتمالا فسخ شده و باید از ابتدا قرارداد تنظیم نمایید و تمام مراحل مربوط به تنظیم قرارداد را طی کنید.