مبلغ هدیه ازدواج بیمه تامین اجتماعی در سال جدید چقدر است؟

report گزارش

سوال شده توسط جعفری در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام من در دی 99 ازدواج کردم و بیمه هم بودم و هستم همچنان. من می خوام مبلغ هدیه ای که از بیمه می رسه بر اساس حقوق سال 1400 به من تعلق بگیره و سوالم این هست که آیا از روز اول سال 1400 این هدیه براساس سال 1400 خواهد بود؟ آیا باید در سال 1400 در خواستم را در سامانه ثبت کنم؟

سوال دیگری هم که داشتم این است که سال های گذشته در واقع افزایش حقوق در اردیبهشت هر سال رخ می داد. حالا اگه من درخواست هدیه ازدواج را در فروردین 1400 ثبت کنم آیا باز هم با حقوق جدید محاسبه خواهد شد مبلغ هدیه یا خیر؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط jazayeri

profile
up
down

سلام دوست عزیز. شرایطی که کمک هزینه ازواج به شما از طرف بیمه تعلق بگیرد براساس ماده 85 تامین اجتماعی به صورت زیر است:

1.     ازدواج اول باید بیمه شده باشد

2.     عقد در زمانی باشد که رابطه شما با کارفرما قطع نشده باشد و در واقع باید کارفرما حق بیمه شما که مربوط به آن ماه است را پرداخت کرده باشد.

3.     به مدت 5 سال بل از زمان عقد باید حداقل حق بیمه 720 روز کاری را به سازمان تامین پرداخت کرده باشید.

4.     عقد شما نباید عقد موقت باشد و تنها عقد دائم قابل پذیرش است.

شما می توانید به سایت تامین اجتماعی مراجعه کنید و از تب بیمه شدگان این که آیا مشمول دریافت هدیه ازدواج می شوید یا نه را استعلام کنید.