آیا بعد از مرخصی زایمان حتما باید با کارفرمای قبلی کار کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط شمس در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

می خواستم بپرسم اگر کسی مرخصی زایمان بخواد بگیره برای این که بتونه در این مدت 6 ماه مرخصی زایمان حقوق از کارفرما دریافت کنه، آیا حتما باید پس از مرخصی یه ماه کار کنه تا در لیست بیمه رد بشه؟ یعنی در واقع آیا واجبه که بعد از مرخصی زایمان برای کارفرمای قبلی کار کرد یا این که می شه بدون تمایل برای همکاری با کارفرما بعد از مرخصی زایمان باز هم از حقوق شش ماهه مرخصی برخوردار شد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مهدی رضایی

profile
up
down

با سلام، برای این که بتوانید از مرخصی زایمان و حقوق در این بازه زمانی برخوردار شوید براساس قوانینی که وجود دارد، شما ملزم به کار مجدد برای کارفرما نیستید اما توجه داشته باشید که برای این که بتوانید مرخصی بگیرید نیاز هست که کارفرما برای شما ترک کار رد نکند در لیست بیمه و اگر قصد ترک کار هم دارید تنها پس از مرخصی زایمان کارفرما اقدام کند برای اعلام ترک کار شما به تامین اجتماعی.