بیمه خانه و بیمه خانواده از که حقوق ما کسر می شود چیست؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر می خواستم بپرسم بیمه ای که در فیش حقوقی تحت عنوان بیمه خانه و بیمه خانواده از حقوق ما کسر می شود چیست؟ متاسفانه از هر کس از اطرافیان و همکارانم پرسیدم چیزی در این رابطه نمی دانستند اگر ممکنه راهنمایی کنید و کامل توضیح دهید. ممنونم

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد جواد باقریان

profile
up
down

با سلام بیمه خانه و خانواده به این منظور بود که در زمان بازنشستگی همسر و فرزندانتان بازنشسته هستند و این بیمه به افراد تحت تکلف دیگر مانند پدر و مادر و... تعلق نمی گیرد.

 اما لازم به ذکر هست که حدود چند سال است که این بیمه به بیمه خانه و اثاثیه تغییر کرده و تمام موجودی شما که هر ماه از حقوقتان کسر می شد هم به این بیمه منتقل شده. این بیمه حادثه هایی مثل سیل، زلزله، برف و خساراتی که به ساختمان مسکونی شما وارد می شود مانند ترکیدن لوله ها و... را تحت پوشش قرار می دهد.