آیا بیمه من تمام مزایا را دارد؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام بنده برای یک شخص حقیقی که پیمانکار است کار می کنم و سرپرست پروژه ایشان هستم و بیمه نیز میباشم. سوالی که داشتم این است که آیا بیمه ای که پیمانکار برایم گرفته است، کامل میباشد؟ یعنی مزایایی چون بیمه بیکاری، بازنشستگی، مرخصی استعلاجی، مرخصی زایمان و ... را دارد؟

در صورت که پیمانکار حقوقی باشد چه؟ آیا شرایط متفاوت می شود؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد حسن یزدان پرست

profile
up
down

با سلام. در نوع بیمه و میزان مزایا ی مشمول حقیقی یا حقوقی بودن کارفرما ملاک نیست و تاثیری ندارد. مهم اجباری یا غیر اجباری بودن بیمه شماست که به نظر بیمه ی شما اجباری هست پس مشکلی ندارد و این مزایا شامل حال شما می شود.