آیا تصادف در راه برگشت از محل کار حادثه کاری محسوب می شود؟

report گزارش

سوال شده توسط سعیدجمالی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام من در ساعت کاری در زمان برگشت به خانه با ماشین تصادف کردم و استخوان ساق پا و زانوم دچار شکستگی شده به طوری که تا 3 ماه استراحت مطلق برایم تجویز کرده اند. می خواستم بپرسم با توجه به مدارکی که موجود هست برای مثال محل تصادف و کروکی کشیده شده و گزارش کلانتری و همینطور پزشکی قانونی آیا تصادف بنده حادثه ی کاری محسوب می شود؟ و من می توانم دریافت خسارت کنم از بیمه از طریق کار؟ در این صورت چه روندی باید طی شود؟ لطفا راهنمایی کنید.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط صابر نیکنام

profile
up
down

با سلام. بله این حادثه بر اساس قانون (ماده 4 قانون کار و ماده 60 قانون تامین اجتماعی) جزو حوادث محیط کار به حساب می آید اما دقت داشته باشید که هم مکان حادثه باید متعارف باشد و دقیقا مسیر بین خانه و محل کار شما به حساب بیاید هم زمان حادثه باید به گونه ای باشد که مشخصا زمان برگشت شما از سر کار به خانه باشد. برای مثال اگر شما کارتان 5 تمام میشود حادثه در ساعت ۱۲ شب رخ دهد طبیعتا جزو این قانون محسوب نمی شود.

البته تمام این ها پس از درخواست شما به تامین اجتماعی کاملا بررسی می شود و از متعارف بودن زمان و مکان حادثه نسبت به زمان کار و محل کارتان اطمینان حاصل می شود.