آیا 8 ماه سابقه پرداخت بیمه برای محاسبه سربازی جزو سابقه بیمه کافی است؟

report گزارش

سوال شده توسط احمد شهبازی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام من از اسفند 1399 تا مهر 1400 سابقه کار دارم و در یک شرکتی مشغول به کار بودم که حدود 8 ماه می شود. بهمن 1400 به سربازی می روم. می خواستم بپرسم آیا همین 8 ماه سابقه پرداخت بیمه برای این که سال های سربازی جزو سابقه بیمه محاسبه شود کافی است؟ یا این که حتما باید دوسال قبل از اعزام به سربازی سابقه کار و پرداخت بیمه داشته باشم؟

و دیگر این که من چه وقت می توانم برای افزودن سابقه سربازی به سابقه بیمه ام اقدام کنم؟ حتما باید 13 ماه سابقه پرداخت حق بیمه پیش از سربازی داشته باشم یا همین هفت ماه کافی است برای ثبت درخواست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد عسگری

profile
up
down

سلام. برای این که تامین اجتماعی بتواند میزان بیمه پرداختی مربوط سربازی یعنی سهم دولت و سهم خود شما که باید بابت بیمه پرداخت شود را تعیین کند، نیاز دارد که از میانگین حقوق 24 ماه آخر شما استفاده کند بنابراین شما باید حدود 24 ماه سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشید و ۷ ماه کافی نیست.

به طبع چون 7 ماه سابقه پرداخت بیمه دارید امکانش وجود ندارد که از بیمه سربازی استفاده کنید.