شکایت از کارفرما به دلیل بیمه نکردن و پرداخت نکردن عیدی و سنوات به نتیحه میرسد؟

report گزارش

سوال شده توسط سارا جلادتی در دسته بندی شکایت از کارفرما یا کارگر

پروفایل
up
down

سلام برادر من 2سال در یک شرکت مشغول به کار بود و به دلیل شرایط بد کاری استعفا داد، کارفرما در این مدت برادرم را بیمه نکرده بود و عیدی و سنوات هم به او پرداخت نکرده بود. آیا میتونیم از کارفرما شکایت کنیم؟ و آیا رای دادگاه به نفع برادرم هست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط فرهاد معزی

profile
up
down

سلام و وقت بخیر. بله میتوانید از کارفرما به اداره کار شکایت کنید و مدارکی مثل فیش حقوقی یا برگه مرخصی یا شهادت همکاران که اثبات کننده کار کردن برادر شما در آن شرکت هست ارائه کنید، اداره کار بازرسی رو مسئول صحت سنجی ادعای شما میکند و در صورتی که صحت ادعای شما ثابت شود، کارفرما موظف به پرداخت عیدی، سنوات و حق بیمه پرداخت نشده خواهد بود و علاوه بر آن مطابق با رای هیئت کار جریمه نیز خواهد شد.