چگونه افراد بازنشسته شاغل در شرکت خصوصی می توانند برای پیگیری حق و حقوشان از کارفرما به اداره کار شکایت کنند ؟

report گزارش

سوال شده توسط صادق در دسته بندی شکایت از کارفرما یا کارگر

پروفایل
up
down

سلام خسته نباشید من باز نشسته تامین اجتماعی هستم و بعد از بازنشستگی در شرکتی مشغول به کار بودم و به سازمان تامین اجتماعی هم اعلام نکردم

می توانم برای سنوات,بن,عیدی و غیره به اداره کار شکایت کنم و اگر اداره کار و رفاه اجتماعی حکمی صادر کرد آیا کارفرما می تواند طبق آن حکم برای من حق بیمه پرداخت کند واگر پرداخت کردآیا من تخلف کرده ام اگر تخلف است چه حکمی برای من صادر می کنند.

2 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط صدرا محسنی

profile
up
down

سلام - اشخاصی که پس ازبازنشستگی اقدام به بستن قراردادکاربا شرکت ها مینمایند مشمول قانون کاربوده و بغیر از حق اولاد مشمول کلیه دریافتهای قانونی خواهند بود . درخصوص بیمه پردازی ، بموجب ماده 157 قانون کار مراجع حل اختلاف صرفا صلاحیت رسیدگی به دعاوی ناشی از قانون کار را داشته و اظهارنظر و صدور رای درخصوص مقررات بیمه و بازنشستگی و نظایر آن درصلاحیت مراجع قانونی کار نخواهد بود.

report گزارش

پاسخ داده شده توسط صدرا محسنی

profile
up
down

با سلام، ، مطابق ماده ۶۶ قانون کار حداکثر ۹ روز درسال امکان ذخیره مرخصی وجود دارد و در صورت اثبات رابطه کارگری و کارفرمایی.