چطور میتونم حق بیمه و حقوقم را بگیرم؟

report گزارش

سوال شده توسط محمود خالقی در دسته بندی شکایت از کارفرما یا کارگر

پروفایل
up
down

من در موسسه حسابداری و حسابرسی به مدت یک سال و ۷ماه بدون قرارداد مشغول به کار بودم اما بعد از ۷ ماه اشتغال به کار بیمه شدم و بیمه ماه آخر من نیز ارسال نشده و حقوق پرداختی من نیز کمتر از اداره کار بوده و حقوق ۳ماه آخرم نیز تا کنون پرداخت نشده میخواستم ببینم چطور میتونم حق بیمه و حقوقم را بگیرم و برای هر مشکل و شکایت کردن به چه اداره ای می­توانم مراجعه کنم

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علیرضا فیاض مند

profile
up
down

با سلام

برای پیگیری حق و حقوق خود می توانید به سازمان تامین اجتماعی و اداره کار مراجعه نمایید

بااحترام