آیا می توان از کارفرما برای پرداخت نکردن عیدی و پاداش شکایت کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط علیرضا محمدی در دسته بندی شکایت از کارفرما یا کارگر

پروفایل
up
down

سلام. وقتتون بخیر.

من 8سال در شرکتی مشغول به کار بودم که در این مدت نه بیمه برام رد کردن و نه عیدی و پاداشی برام واریز کردن.

تمامی مدارک رو هم مثل پرینت واریزی و قرار داد رو به تامین اجتماعی برای پیگیری کار حقوقی ارائه دادم.

چند روز پیش هم تاریخ جلسه رسیدگی برای من تعیین شده.

میخواستم بدونم با توجه به مدارکی که دارم ممکنه رای صادره به نفع کارفرما صادر بشه؟

ممنونم از مشاوران گرامی

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد برجیخانی

profile
up
down

با سلام و احترام خدمت شما.

با توجه به توضیحات شما و مدارک و مستنداتی که ارائه داده اید، رای صادره از سوی اداره کار به نفع شما صادر می شود.

با تجدید احترام