آیا در صورت خروج از شرکت مسئول بدهی مالیاتی آن خواهیم بود؟

report گزارش

سوال شده توسط زینب ناصری در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام بنده سال 93 برای رتبه بندی در یک شرکت سهامی خاص عضو هیت مدیره شدم و سال 99 از شرکت خارج شدم و تمام سهام خودم را واگذار کردم. در سال های 93 تا 99 هم این شرکت بدهی سنگینی بالا آورد در ارزش افزوده که که قطعیت بدهی مربوط به امسال است ولی شرکت هیچ اظهارنامه ای در آن سال ها پر نکرده است. حال میخواهم ببینم با در نظر گرفتن این که من از این شرکت خارج شدم باز هم نسب به این بدهی مالی شرکت مسئول هستم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط نیایش سادات مسعودیان

profile
up
down

باسلام. نگران نباشید زیرا اداره دارایی اعضای فعلی را مسئول پرداخت این بدهی می داند و در صورتی که این بدهی پرداخت نشود نسبت به توقیف اموال و مسدود کردن حساب هایشان و .... اقدام می کند.

اما درصورتی که سهامدارن و مالکین فعلی این شرکت بتوانند اثبات کنند که این بدهی در واقع بدهی شما به شرکت بوده و یا از سهل انگاری شما بوده می توانند آن را از شما مطالبه کنند. البته این مورد باید توسط آن ها از طریق دادگاه پیگیری شود.

به طور کل پیشنهاد ما این است که شما به یک وکیل مراجعه کنید و از او در این زمینه مشاوره دریافت نمایید.