آیا سوابق بیمه سربازی برای هدیه ازدواج تامین اجمتاعی در نظر گرفته میشود؟

report گزارش

سوال شده توسط kave در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام من به تازگی عقد کردم و میخواستم برای دریافت کمک هزینه و هدیه ازدواج از تامین اجتماعی اقدام کنم. متوجه شدم از شرایط دریافت این کمک هزینه این هست که باید قبل از تاریخ عقد به مدت 5 سال سابقه پرداخت حق بیمه داشت. بنده فقط 3 سال سابقه دارم و سه ساله که در یک شرکتی مشغول به کارم. البته با در نظر گرفتن سابقه خدمت سربازی، سابقه کاری من بیش از 5 سال می شود.

با این حساب می خواستم ببینم می توانم برای دریافت کمک هزینه ازدواج درخواست بدهم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد جواد باقریان

profile
up
down

با سلام. متاسفانه نه نمی توانید از این کمک هزینه استفاده کنید. شرط استفاده از کمک هزینه ازدواج تامین اجتماعی داشتن 5 سال سابقه بیمه است که 2 خدمت سربازی را نمی توان در این سابقه حساب کرد. یعنی باید 5 سال سابقه بدون احتساب سربازی داشته باشید.