آیا صنایع دستی مشمول مالیات بر ارزش افزوده می شود؟

report گزارش

سوال شده توسط علی ناطق پور در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام خسته نباشید. آیا صنایع دستی مشمول مالیات بر ارزش افزوده می شود یا نه؟ بنده یک کسب و کار ساخت زیور آلات و اکسسوری های چوبی دارم.

از کسی در این رابطه پرسیدم که به من گفتن باید برای این کار از اداره مالیات درخواست کنم که مشمولیت مالیاتیم رو بررسی کنند و برای این کار باید نامه ارسال کنم.

سوالم این است که چطور باید این نامه را بنویسم و یا این که ممکن است نمونه ای از این نامه به من بدید؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط پونه عبيسي

profile
up
down

با سلام. با توجه به قانون ارزش افزوده، ماده 12، هیچ حرف و موردی درباره ی معافیت کسب و کارهای صنایع دستی از این مالیات اعلام نشده است. بنابراین شما مشمول مالیات بر ارزش افزوده می شوید.