آیا میتوان حقوق کارمند را کاهش داد؟

report گزارش

سوال شده توسط آقامیری در دسته بندی قانون کار و قرارداد کار

پروفایل
up
down

با سلام آیا امکان این وجود داره که کارمندی حقوق ثابت ماهیانه میگرفته، قراردادش رو به حالت ساعتی تغییر داد و به جای مزد ثابت ماهانه، حقوق بر اساس ساعت کارکرد پرداخت کرد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط رضا راستین

profile
up
down

سلام وقت شما بخیر. بله در صورتی که سمت شغلی یا ساعت کاری یا وظایف یک کارمند کاهش پیدا بکند، می توان حقوق او را متناسب با تغییری که ایجاد شده، کاهش داد و منع قانونی ندارد. اما لازم است که مدارک و مستنداتی که علت کاهش حقوق او را ثابت میکنند برای ارائه داشته باشید( مدارکی مثل این که نوع قرارداد یا ساعت کاری تغییر کرده یا سمت شغلی فرد، تنزل پیدا کرده)