آیا میتوانم از مستمری همسرم انصراف دهم و مستمری پدرم را بگیرم؟

report گزارش

سوال شده توسط لیلا کریمی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام من مستمری شوهرم رو دریافت می کنم ولی مستمری شوهرم بین 5 نفر داره تقسیم می شه. یعنی بین من و دخترم و همسر دوم شوهرم و دوتا بچه اون. میخوام که از مستمری شوهرم انصراف بدم و مستمری پدرم رو دریافت کنم.

آیا امکانش وجود داره؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی آستانه

profile
up
down

سلام وقت شما بخیر. بله شما می تونید از دریافت مستمری همسرتان انصراف داده و مستمری پدرتان را دریافت کنید. فقط توجه داشته باشید که اولا فقط تا زمانی که مجرد هستید و ازدواج دائم نکردید می توانید از مستمری پدرتان استفاده کنید و دوما تنها و تنها فقط از یک مستمری (یا پدر یا همسر) می توانید استفاده کنید.