اگر من شاغل شوم و از طرف شرکت بیمه برایم رد شود آیا مستمری مادرم قطع خواهد شد؟

report گزارش

سوال شده توسط اکبری در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام بنده مادرم مدت زیادی هست که فوت شده اند و من مستمری ایشان را دریافت می کردم چون ایشان بازنشسته سازمان فرهنگیان بود.

در حال حاضر تمایل به کار در یک شرکت خصوصی دارم و اگر بخواهم در این شرکت کار کنم این شرکت برای بنده باید بیمه رد کنند. میخواستم ببینم اگر من شاغل شوم و از طرف شرکت بیمه برایم رد شود آیا مستمری مادرم قطع خواهد شد؟ چه کار کنم که این مستمری قطع نشود؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی آستانه

profile
up
down

در صورتی که بیمه مادر شما خدمات درمانی بوده باشد شما می توانید هم مستمری مادرتان را دریافت کنید هم این که از طرف شرکت بیمه شوید. البته در نظر داشته باشید که برای اطمینان بهتر است که حتما از بیمه خدمات درمانی بپرسید که آیا مشکلی برای قطع حقوق پیش می آید یا خیر.

در صورتی که بیمه مادر شما تامین اجتماعی باشد به هیچ عنوان نمی توانید هم مستمری دریافت کنید هم از سمت شرکت بیمه شوید.