آیا ناشر بایستی بیمه ای بابت فاکتور های دریافتی از چاپخانه های طرف معامله اش پرداخت کند؟

report گزارش

سوال شده توسط محبوبه نادری در دسته بندی مفاصا حساب بیمه

پروفایل
up
down

سلام. سپاس از وقتی که میگذارید

ناشری زمان حسابرسی تامین اجتماعی موظف به پرداخت بیمه بر مبنای 16/67 درصد مبلغ فاکتور های دریافتی از چاپخانه هایی شده است که چاپ کتاب ها از سوی آن ها انجام میشده است. لازم به ذکر است که قراردادی فی مابین منعقد نشده و صرفا بر اساس کتاب های چاپ شده بر اساس هر فاکتور تسویه وجوه انجام شده است. ایراد دیگه هم که لحاظ شده است، عدم وجود فرمت استاندارد فاکتور فروش های چاپخانه می باشد که به طور معمول این موضوع ارتباطی به ناشر ندارد. ناگفته نماند که هیئت بدوی لایحه دفاعیه ارسالی را نپذیرفته است. برای مشکل به وجود امده چه راه حلی وجود دارد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مجتبی شیخی

profile
up
down

عرض ادب و احترام

طبق ماده 38 تامین اجتماعی، کلیه قرار دادهای منعقد شده مشمول اخذ مفاصا حساب می شوند. مگر صرفا خرید و فروش انجام شده باشد. با توجه به نوع خدماتی که دارید، مشمول ماده 38 می شوید. اما محاسبه ضریب از سوی شعبه بایستی اصلاح و تعدیل گردد.

با احترام