آیا نوع بیمه در ابتدای بیمه پردازی روی بازنشستگی تاثیر دارد؟

report گزارش

سوال شده توسط محسن پرگر در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر. من ۱۸ سالمه و دنبال کار می گردم برای این که بتونم بیمه اجباری بشم سریع تر. متاسفانه فعلا کار پیدا نمی کنم برای همین می خواستم بیمه اختیاری ثبت نام کنم. سوالی که داشتم اینه که آیا شروع بیمه پردازی و این که بیمه چه نوعی باشه در مزایای درمانی و بازنشستگی تاثیری داره؟

یعنی الان اگر من بیمه پردازیم رو با بیمه اختیاری شروع کنم آیا تاثیر منفی توی بازنشستگیم میذاره؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط رقیه طالبی رستمی

profile
up
down

با سلام. شما می تونید با بیمه اختیاری شروع کنید و نه به هیچ عنوان نوع بیمه تاثیر در مزایای درمان و بازنشستگی فرد نداره بلکه در واقع مزایا و خدمات بیمه و همچنین مستمری بازنشستگی به میزان پرداختی شما در پنج سال آخر شاغل بودنتان بستگی دارد. چون در زمان بازنشستگی تغییرات بیمه پردازی شما نهایتا تا 5 سال آخر بررسی خواهد شد و بر این اساس نرخ مستمری دریافتی شما مشخص می گردد.

در صورتی که الان شروع به بیمه پردازی کنید با بیمه اختیاری حتی بسیار خوب است چون برای شما سابقه بیمه پردازی می شود و به نسبت زودتر بازنشسته خواهید شد.