آیا نپرداختن بیمه اختیاری جریمه دارد؟

report گزارش

سوال شده توسط یاسین شهبازی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر در حدود 4 سال پیش پدرم یک کارگاه راه انداختند که من هم پیش ایشان کار می کردم. با پدرم تصمیم به ثبت نام بیمه اختیاری تامین اجتماعی کردیم و همه مراحل ثبت نام را هم انجام دادیم اما وقتی نوبت به پرداخت حق بیمه شد متوجه شدیم که هزینه قابل توجهی باید پرداخت کنیم که بیخیال آن شدیم و پرداخت نکردیم. در تمام این 4 سال مدام برای ما جریمه عدم پرداخت حق بیمه می آید حتی الان که چند وقتی می شود به خاطر کرونا کارگاه را تعطیل کرده ایم باز هم جریمه می آید. میخواستم بپرسم مشکل از کجاست مگر بیمه اختیاری جریمه دارد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط حمزه احمدی

profile
up
down

با سلام. خیر بیمه اختیاری جریمه ندارد و در صورت عدم پرداخت تا مهلت مقرر قرارداد بیمه شما باطل خواهد شد. در صورتی که برای شما جریمه می آید احتمالا بیمه ای که ثبت نام کرده بودید بیمه اختیاری نبوده و بیمه اجباری بوده است که در واقع جریمه رد نکردن لیست بیمه کارگاهتان که اجباری است برای شما می آید.