آیا پایه سنوات مشمول بیمه میشود؟

report گزارش

سوال شده توسط متین ولوجردی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام دوستان

میدونم که کارگر/کارمند بعد از یکسال پایه سنوات بهش تعلق میگیره و در سال 1401 روزانه 70000 تومان هست ، در لیست بیمه ، بنده دستمزد روزانه کارگران را بر اساس حداقل دستمزد وزارت کار (1393250) مشخص میکنم ، حال اگر کارگری بیش از یکسال مشغول کار باشد من باید 70000 تومان به دستمزد روزانه برای ارسال لیست بیمه اضافه کنم؟ یا نیازی نیست؟ (ما به تفاوت حقوق اصلی از جایی دیگر پرداخت میشود) سوال فقط درباره ارسال لیست بیمه هست.

ممنون

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط شریف زاد

profile
up
down

سلام دوست عزیز

پایه سنوات مشمول بیمه و مالیات می شود.

بااحترام