آیا پروانه کسب و دستگاه کارتخوان برای ثبت در سامانه مالیات باید به نام یک نفر باشد؟

report گزارش

سوال شده توسط مانا معززی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام دوستان. من مغازه ای رو اجاره کردم اما کارتخوان به اسم خودم هست ولی پروانه کسب به نام مالک مغازه هست. لطفا یه راه حل مناسب برای اینکه کارتخوان ها به اسم خودم بمونه بهم معرفی کنید. اگه کارتخوان در سامانه مالیات ثبت بشه، باید پروانه کسب هم به اسم منِ مستاجر تغییر کنه یا نه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط رعنا زهدی

profile
up
down

عرض ادب.

پرونده مالیاتی، دستگاه پوز و جواز کسب بایستی به نام مستاجر باشه. مالک مغازه هم باید اظهارنامه درآمد اجاره رو ارائه بده.