در صورت ترک کار و بازگشت مجدد به کار پایه سنوات چگونه محاسبه میشود؟

report گزارش

سوال شده توسط ahmad در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

با اسلام

چنانچه پرسنلی که ۳ سال سابقه داشته و پایه سنوات دریافت کرده ترک کار کند و ۳ ماه بعد مجدد شروع به کار داشته باشد در همان کد کارگاهی،

مشمول پایه سنوات قبلی میشود ؟

یا به دلیل قطع همکاری و فاصله زمانی ایجاد شده ، مبنا را شروع به کار مجدد در نظر گرفت و سال بعد پایه سنوات به ایشان پرداخت شود؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط غمزه اعتماد

profile
up
down

سلام وقت بخیر . برای دریافت پایه سنوات شخص باید یک سال سابقه کار زمان آغاز قرار داد داشته باشه. فرمودین که ایشون 3ماه هست که مجددا به شرکت اضافه شدن، یعنی 9 ماه دیگه باید به ایشون پایه حقوق پرداخت بکنید. مبنای پرداخت پایه سنوات یک سال از زمان قرار داد هستش و نه سال تقویمی.