آیا پس از مرخصی زایمان امکان تغییر محل کار وجود دارد؟

report گزارش

سوال شده توسط رویا علیجانی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام. من در مرخصی زایمان هستم و سوالی که داشتم اینه که وقتی مرخصی من تموم شد آیا حتما باید به همون شرکتی که پیش از زایمان در اون کار می کردم و برام لیست بیمه رد می کرد، برگردم و مشغول به کار شم؟ یا این که امکانش هست در یک شرکت جدید مشغول به کار شم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محسن عباسیان

profile
up
down

سلام چون بین شما و شرکت اول رابطه کارگری و کارفرمامیی برقرار بوده و مرخصی زایمان در واقع باعث می شود قرارداد شما با کارفرما به حالت تعلیق در بیاید بنابراین باید به شرکت اول برگشته و د همان جا مشغول شوید مگر اینکه به حالت ماموریت و یا ارجاع با توافق طرفین به شرکت دیگری بروید.