آیا کارفرما میتواند به دیوان عدالت اعتراض بزند؟

report گزارش

سوال شده توسط نهاوندی در دسته بندی شکایت از کارفرما یا کارگر

پروفایل
up
down

سلام. بنده در خصوص دریافت عیدی و سنوات از کارفرمای خود شکایت کرده بودم و الان حکم از طرف هیات تشخیص نهایی شده و طبعا لازمه که اجرا بشه یعنی کارفرما باید عیدی و سنواتی که تعیین شده از سمت هیات تشخیص برای بنده، پرداخت کنه. حتی من برای اجراییه این حکم اقدام هم کردم.

حالا با این وجود می خواستم بپرسم کارفرما می تونه که به دیوان عدالت اعتراض بزنه مهلت سه ماهه؟ یعنی ممکنه که با این کار بتونه منو سر بدوونه برای چندین ماه دیگه و هرچه بیشتر وقت من رو بگیره و پرداخت این مبلغ رو به بعد تر موکول کنه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد جواد باقریان

profile
up
down

سلام. با توجه به قانون کار، ماده 166، در صورت صادر شدن آرا قطعی از طرف مراجع حل اختلاف، حکم نهایی شده لازم الاجرا است و به وسیله اجرای حکم دادگستری به اجرا گذاشته می شود. بنابراین امکان به تعویق انداختن اجرای این حکم وجود ندارد.