آیا بعد از امضای رضایتنامه میتوان از کارفرما به دلیل رد نکردن بیمه شکایت کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط محسن شهیدی در دسته بندی شکایت از کارفرما یا کارگر

پروفایل
up
down

درود

بنده 14 سال در شرکتی کار کردم. اما بعد از پیگیری از اداره تامین اجتماعی و بررسی سوابق بیمه متوجه شدم که کارفرما فقط 6 سال برای من بیمه رد کرده. برای همین از طریق وزارت کار پیگیری و شکایت کردم. پیش از تشکیل جلسه دادگاه کارفرما از من تعهد محضری گرفتن که اگر شکایتم را پس بگیرم جبران مافات میکنن. اما از اون روز دیگه از ایشون خبری نشد. سوال من این است که ایا میتونم از ایشون شکایت کنم و حق پایمال شدم رو بگیرم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مجید عسکری

profile
up
down

با سلام و ا حترام

بیمه کارگر مطابق ماده 148 قانون کار یک قانون آمره و اجباری است و هر گونه توافق در آن به هر صورت باطل به حساب می اید.