چطور می توانم بفهمم ابلاغیه و دادنامه در چه زمانی ارسال می گردد؟

report گزارش

سوال شده توسط صادقی در دسته بندی شکایت از کارفرما یا کارگر

پروفایل
up
down

سلام بنده چند وقت پیش در سامانه جامع روابط کاری درخواست ثبت شکایت دادم و الان سه تا سوال دارم.

مورد اول این است که من چطور می توانم بفهمم ابلاغیه و دادنامه در چه زمانی ارسال می گردد؟

مورد بعدی این که چگونه متوجه بشوم شرکتی که در آن کار می کنم آیا در این سامانه ثبت نام کرده است یا نه؟

و مورد آخر این که چه مدت طول می کشد به شکایت من رسیدگی شود؟ بازه زمانی آن به چه شکل است؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مهدی رضایی

profile
up
down

با سلام

در مورد سوال اولتان باید بگویم که شما می توانید پس از این که دادخواست و شکایتتان را در سامانه جامع اداره کار ثبت نمودید، مدام قسمت مربوط به وقت جلسه هیئت تشخیص را که در «کارپوشه/تمام ورودی های من» وجود دارد پیگیری کنید. در صورتی که اعتراضی هم دارید به مدت 15 روز از زمان صدور رای فرصت داری که در سامانه اعتراضتان را ثبت کنید.

در رابطه با سوال دوم هم شما می توانید دادخواستی در سامانه جامع اداره کار ثبت کنید که به این صورت یم ابلاغیه باری کارفرمای شما ارسال می شود به صورت دستی و در نهایت کارفرمای شما باید برای دیدن متن دادخواست و همینطور دیدن اسم شخص خواهان به یکی از دفاتر پیشخوان نزدیک خود مراجعه کند و کد احراز کارفرمایی دریافت نماید. پس از دریافت کد احراز باید وارد سامانه شده تا بتواند دادخواست مذکور را مشاهده کند.

در مورد سوال سوم شما هم باید بگویم که هیچ بازه زمانی مشخص و یا زمان خاصی برای رسیدگی به پرونده های اینترنتی مربوط به سامانه جامع اداره کار وجود ندارد اما اگر بخواهم حدودی و براساس تجربه عرض کنم، معمولا بین 10 تا 30 روز زمان می برد تا هیئت تشخیص دادنامه مذکور را صادر کنند.