آیا حادثه حین کار نیاز به شاهد دارد؟

report گزارش

سوال شده توسط جواد یعقوبی در دسته بندی شکایت از کارفرما یا کارگر

پروفایل
up
down

سلام روزتون بخیر. من وقتی کار می کردم تاندون دستم پاره شد در محل کار و بعد از این که کارشناس اومد کارفرما مقصر شناخته شد در این حادثه. اما بعد از اون روز کارفرما به دادگاه مراجعه کرد و اعتراض کرد به این قضیه الان دادگاه برای مقصر بودن کارفرما در حادثه حین کار، از من شاهد می خواد. طبعا هیچ کدوم از هم کارهای من برای شهادت نمیان چون نمی خوان با کارفرما درگیر بشن. من الان چیکار کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد عسگری

profile
up
down

سلام دوست عزیز. وقتی در محل کار حادثه رخ می ده احتمالا با اورژانس تماس گرفته می شه و یا به بیمارستان مراجعه میشه. در بیمارستان عموما مدارک شما و حادثه ثبت می شه. یعنی مدارک شما پزشکی شما به همراه تاریخ و وضعیت و نوع آسیب و زمان مراجعه و ... قطعا در بیمارستان ثبت شده. شما می توانید به جای شاهد از قاضی تقاضا کنید که که از فرم ارجاع 115 به عنوان سند استفاده کنه و مدرک استفاده کنه.