شکایت از کارفرما به علت اثبات سابقه کاری که حق بیمه اش را پرداخت نکرده

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر من مدت 1 سال و 8 ماه تو یک شرکت کار کردم که برای 6 ماه آخر حق بیمه من را پرداخت نکرده اند. آیا میتونم از کارفرما شکایت کنم و این مدت رو به سابقه بیمه ام اضافه کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط منیره مصلحی

profile
up
down

سلام وقت شما هم بخیر. در وهله اول لازم هست که مدارکی مثل فیش حقوقی یا برگه مرخصی ارائه دهید که ثابت شود در آن مدت شما در آن شرکت مشغول به کار بوده اید. در صورتی که این موضوع اثبات شود کارفرما موظف است که حق بیمه شما را پرداخت کند و آن مدت نیز به سابقه شما اضافه خواهد شد.