فهرست معاملات فصلی را چطور در اظهارنامه عملکرد بیاوریم؟

report گزارش

سوال شده توسط الیکی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام من برای سال 1400 اظهارنامه عملکرد اشخاص حقوقی پر کردم. براساس سال های متوالی گذشته این کار رو کردم و همه جداول رو هم پر کردم. اما چند جدول نام فهرست معاملات فصلی رو نمی دونستم چطور باید پرکنم. الان سوالم این که آیا باید فهرست خرید و فروش فصلی که در واقع برای هر فصل رد کردیم رو باز هم به این جا و هم به خرید و فروش منتقل کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط زهرا یاوری

profile
up
down

درود بر شما. نه نیازی نیست که به طور کامل و جزئی این موارد را قید کنید تنها کافیست که به صورت کلی بنویسید:

فصل بهار .... ریال

فصل پاییز .... ریال

و...