اثبات سختی کار

report گزارش

سوال شده توسط مریم مصلحی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام و خسته نباشید.من در شغل سخت و زیان آور مشغول به کار بودم و طبق شکایت قبلی دو سال به آن اضافه شد ولی با این تفاوت که این دوسال را جز مشاغل عادی به حساب آورده اند حتی کمیته بدوی استان ادعای سخت و زیان آور را تایید کرده است برای تغییر وضعیت این دو سال چه باید کرد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط یاسین ظهرانی

profile
up
down

باسلام

می‌توانید به دیوان عدالت اداری برای اعتراض به نظر سازمان تامین اجتماعی  شکایت نمایید

بااحترام