اعتراض به مالیات مشاور املاک

report گزارش

سوال شده توسط مونا ناجی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر. بنده یک فرهنگی هستم که چند سالیه بازنشست شدم. به مدت ۳ سال مشاور املاک داشتم و تماما مالیات فصلی و سالیانه اون رو خودم رد و پرداخت می کردم. در حال حاض ر ارداره دارایی خودش برای بنده حدود 25 میلیون مالیات بر ارزش افزوده بریده در صورتی که من در آمدم از این مشاور املاک به صورت ماهانه حتی به 3 میلیون تومان هم نمی رسید.

چند روزی هست که اعتراض هم ثبت کردم منتها باز هم نمی دونم چطور باید این شرایط رو بهشون توضیح بدم که درآمدم تماما از همون مشاور املاک بوده که مالیات هاش رو خودم رد میکردم.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محسن قیاسی

profile
up
down

با سلام. دوست عزیز پیشنهاد من به شما اینه که شما به صورت حضوری به اداره دارایی مراجعه کنید چون فکر نمی کنم جز با مراجعه حضوری مسئله شما حل بشود. وقتی مراجعه کردید درخواست کنید از تمام مستندات پرونده شما به خودتان کپی داده شود، آن ها وظیفه دارند که این کار را برای شما انجام بدهند. شما هم همین مستندات را بررسی کنید و ببینید اشکال در کجاست و اگر اعتراضی دارید از همین طریق اقدام کنید؛ چون به هرحال بدون هیچ مدرک معتبری نمیتوان بر اساس حرف چیزی را اثبات کرد.