چرا بیمه نشده ام؟

report گزارش

سوال شده توسط کمیل در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام بنده بازنشسته شده ام و با گذشت چند ماه هنوز بیمه نشده ام. فقط من و همسرم هستیم و بنده جانباز هستم. لطفا علت این که بیمه نشده ایم را بگویید ممنون.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مهدی رضایی

profile
up
down

با سلام. سوالتان نامفهوم هست، لطفا دقیق تر توضیح دهید. چون شما اول باید بیمه شده باشید قبل از بازنشستگی و سابقه پرداخت بیمه داشته باشید و بعد در بازنشستگی مستمری و حقوق از بیمه دریافت کنید. به هیچ عنوان این امکان وجود ندارد که شما بازنشسته شوید و بعد درخواست بیمه دهید چون برای فرد بازنشسته که از یک سن مشخص رد شده باشد امکان بیمه شدن وجود ندارد.

فردی هم که بیمه شده و بازنشسته شده طبعا نیازی به بیمه شدن به طور مجدد ندارد.

در صورتی که سوال شما در خصوص دریافت بیمه تکمیلی است باید به امور بازنشستگان واحد مربوطه خود مراجعه کنید و این مورد را پیگیری نمایید.