چند درصد سود خالص پروژه مشمول مالیات است؟

report گزارش

سوال شده توسط علی شمس در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام. خسته نباشید

بنده یک پروژه کاری دریافت کردم که حقوق آن حدود 98 میلیون تومان بوده است. از این مبلغ تنها 40 تومان آن سود خالص بوده است. حالا میخواهم بدانم مشمول چند درصد مالیات می شود؟

متاسفانه برای بقیه مبلغ هم مدرکی در اختیار ندارم مبنی بر این که خرید جنس برای پروژه انجام شده. باید چکار کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سید جواد نوری

profile
up
down

باسلام مالیات مربوط به اشخاص حقیقی بر اساس قانون 131 محاسبه می شود و اگر هم علی الرائس باشید بستگی به نوع قرارداد پیمانکاری و شرایط آن دارد.