اگر طرفین دعوا در مراجع قضایی کیفری پرونده داشته باشند، تاثیری در رسیدگی پرونده اداره کار دارد؟

report گزارش

سوال شده توسط وحیده امیری در دسته بندی شکایت از کارفرما یا کارگر

پروفایل
up
down

سلام. خسته نباشید.

برای کارگری با تسلیم دادخواست خود در مراجع اداره کار، جلسه رسیدگی تشکیل داده شد. طرف دوم دعوا مدعی شد که در این راستا در مراجع قضایی کیفری نیز بین این دو پرونده ای تشکیل شده است. حال سوال بنده این است که حدود تاثیر  این امر در تصمیم‌گیری مراجع اداره کار چقدر است؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محسن وارسته

profile
up
down

با سلام

بر اساس ماده 30 آیین رسیدگی و چگونگی تشکیل جلسات هیأت های تشخیص و حل اختلاف موضوع ماده 164 قانون کار، چنانچه بین طرفین دعوی، همزمان دعوی کیفری مرتبطی با دعوی مطرح در مراجع حل اختلاف در سایر مراجع قضایی مورد رسیدگی باشد که نتیجه آن به تشخیص هیات موثر در رای مرجع حل اختلاف باشد، صدور رای موکول به تعیین تکلیف دعوی کیفری در مراجع مذکور خواهد بود.

بااحترام