آیا بابت جعل چک میتوانم از کارفرما شکایت کنم؟

report گزارش

سوال شده توسط mehran delfani در دسته بندی شکایت از کارفرما یا کارگر

پروفایل
up
down

سلام کارفرمای من میخواسته زرنگ بازی در بیاورد و برای همین کپی یک سری چک که تاریخ آن ها و همینطور توضیحاتشان را دستکاری کرده است را در سامانه اداره کار بارگذاری کرده. با دستکاری ایشان چک های مربوط به حقوق به چک های مربوط به سنوات تبدیل شده اند و مدارکی مرتبط به این چک ها که بابت سنوات است، پیوست کرده است در زیر چک ها. الان سوال من این است که من می توانم بابت جعل این چک ها از کارفرما شکایت کنم؟ جریمه و مجازات این کار چیست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مهدی رضایی

profile
up
down

با سلام. بله شما می تونید بابت دستکاری و جعل مدارک از ایشان شکایت نمایید. جعل اسناد یک جرم کیفری محسوب می شود و برای شکایت بابت این جرم باید شما باید به دادسرا مراجعه کرده و از شخص مورد نظر شکایت نمایید. در صورتی که در اداره کار پرونده دارید با است هم میتوانید بعد از این که از کارفرما شکایت کیفری کردید از این شکایتتان یک نسخه دریافت کرده و در پرونده ای که در اداره کار دارید ارائه دهید.

به این صورت که پرونده شما در اداره کار با ارائه این مدرک به خاطر ادعای جعل اسنادی که کردید متوقف می شود تا زمانی که از سمت دادگاه کیفری برای مدارک و ادعای شما رای صادر شود.